AntiPest Skadedyrkontroll

Forebygger og bekjemper skadedyr

Skjeggkre og sølvkre

Skjeggkre har de siste årenes fremstått som en store plage som skadedyr. De gjør ikke skade på hus eller bygninger, men på grunn av sin adferd kan de bli svært mange før man oppfatter dem som en plage. De vil etter hvert dukke opp i skuffer og skap, i kopper og kar på kjøkken og ellers i alle rom i boligen. Det tar da lengre tid og er da vanskeligere å bli kvitt, men med AntiPest Skadedyrkontroll sin kunnskap, metoder og midler, kan bekjempelse av skjeggkre blir vesentlig rimeligere enn mange tror.

90502225_10157803361460630_5510720164942839808_n

selve bekjempelse av skjeggkre må man regne med vil foregå over flere måneder, men det vil ikke være en byrde på den som allerede har plager med skjeggkre. Et samarbeid mellom skadedyrbekjemper og kunde vil sikre et godt resultat.

Sølvkre opptrer bare i våtrom mens skjeggkre kan man finner i hele boligen. I motsetning til skjeggkre er altså sølvkreet avhengig av et fuktig klima som en ofte får på et bad, vaskerom eller i en murkjeller, mens skjeggkreet finne gode vilkår i hele boligen eller på arbeidsplassen. Når skjeggkre blir oppdaget i hjemmet tar de fleste etter hvert kontakt med en skadedyrbekjemper, men om de oppdages på arbeidsplassen viser det seg at det går vesentlig lengre til før man reagerer og tar kontakt. Det kan føre til at du får med deg skjeggkre hjem fra jobben.

utvikling-av-skjeggkre

Illustrasjon på utviklingen av skjeggkre.

Kontakt AntiPest for spørsmål og bekjempelse av skjeggkre og sølvkre.

Vi gjør oppdrag bl.a. her: Finner du ikke ditt sted kan vi oppsummere at vi leverer hovedsakelig i Viken, Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark
Kongsberg, Hokksund, Drammen, Konnerud, Sande, Horten, Holmestrand, Tønsberg, Sem, Sandefjord, Lier, Asker, Bærum, Øvre Eiker, Nedre Eiker, Hokksund, Åmot, Vikersund, Geithus, Hønefoss, Sundvollen, Lampeland, Sigdal, Eggedal, Haglebu, Nesbyen, Gol, Ål, Hemsedal, Geilo, Dagali, Uvdal, Rødberg, Veggli, Rollag, Flesberg, Blefjell, Notodden, Heddal, Bø i Telemark, Sauland, Hjartdal, Seljord, Flatdal, Kvteseid, Morgedal, Vemork, Rjukan, Atrå, Austbygdi, Hovin, Gransherad, Jondalen, Blefjell, Bolkesjø, Drøbak, Hurum, Tofte, Klokkarstua, Filtvedt, Åros, Røyken, Sætre, Slemmestad, Spikkestad, Gulskogen, Solbergelva, Mjøndalen, Krokstadelva, Vestfossen, Skoger, Sande, , Barkåker, Nøtterøy, Andebu, Svarstad, Hvittingfoss, Tranby, Sylling, , Sandvika, Billingstad, Høvik, Blakstad, Bekkestua, Vøyenenga, Heggedal, Lommedalen, Lysaker, Fornebu, Nesøya, Snarøya

%d bloggere liker dette: