AntiPest Skadedyrkontroll

Forebygger og bekjemper skadedyr

Om oss

Hos AntiPest Skadedyrkontroll har vi erfaring med å forebygge og bekjempe skadedyr fra år 2000.
Vi bekjemper, kontrollerer og forebygger de fleste skadedyr hovedsakelig i området Oslo, Buskerud, Vestfold og Telemark. Med mange års erfaring har vi den kunnskapen, midlene og metodene til å gjøre en effektiv og sikker bekjempelse.

Forskrift for skadedyrbekjempelse sier at:
Den som skal foreta skadedyrbekjempelse skal sikre at det blir benyttet midler og metoder som motvirker at skadedyr overfører smittsomme sykdommer eller blir årsak til sykdommer eller andre helseproblemer hos mennesker, og som ikke medfører helseskade eller miljøskadelige virkninger. Den som utfører og den som selger skadedyrkontroll SKAL være godkjent hos Folkehelseinstituttet.
Be gjerne om autorisasjonbevis fra din skadedyrbekjemper.

Godkjenning
Skadedyrkontroll er ikke bare å slenge forgiftet åte i et hjørne til rotter eller mus eller spre pulver rundt om inne eller ute. Det er strengt regulert om hvem som får utføre skadedyrbekjempelse og hvordan denne skal utføres, samt riktig og forsvarlig håndtering av gift.
Vi følger «Forskrift om skadedyrbekjempelse» og teknikere innehar Autorisasjon for skadedyrbekjempelse i.h.t Forskrift om skadedyrbekjempelse.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: