AntiPest Skadedyrkontroll

Forebygger og bekjemper skadedyr

Sukkermaur kommer frem

I år ser det ut som om maurene kommer senere enn vanlig. Først nå i mars har henvendelser om maur begynt å komme. Trolig har det med klimaforhold å gjøre uten at jeg kan gå god for det…..
Det er15.3.16 2 flest husholdninger som plages ser det ut som. Det varierer hvor maur kommer maur inn. Noen får dem på kjøkken, noen i stue. Andre begge steder. De fleste henvendelser jeg har fått kommer det maur i gang og spesielt på bad og rom med varme i gulv. Særlig i kjeller eller eller etg. som ligger på bakken.
Det er for kalt ute for at maurene kommer inn. Det betyr da at bolet ligger innendørs.

De er på leting etter mat etter en vinter i «davale».
Matrester bør fjernes om en plages med maur. Alt fra fruktrester til vin og ølr15.3.16ester bør fjernes. Også korker og tomgods. Oppbevar mat i lukkede beholdere for å unngå at maur får tilgang til den. En drope med saft eller vin kan være nok til at det plutselig myldrer med sukkermaur på kjøkkenet. Renhold er derfor også viktig.
Om problemer med sukkermaur vedvarer over tid anbefales det å ta kontakt med en godkjent skadedyrbekjemper for råd og bekjempelse. Det kan være svært vanskelig å bli kvitt sukkermaur på ett servicebesøk.En bekjempelse mot sukkermaur pågår derfor som regel over noe tid.  Det er heller ikke uvanlig med en avtale der en skadedyrbekjemper gjentatte ganger utfører behandlinger ved behov mot sukkermaur der andre tiltak ikke har lyktes.

Har du spørsmål om sukkermaur, ta gjerne kontakt via kontaktskjema.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 15. mars 2016 av i Skadedyr.
%d bloggere liker dette: