AntiPest Skadedyrkontroll

Forebygger og bekjemper skadedyr

Rotter og mus i stall og fjøs

Rotter og mus spiser og forurenser mat til husdyr og mennesker. I tillegg sprer de sykdom. En voksen rotte spiser opptil 30 gr. pr dag. Det i seg selv er en beskjeden mengde, men når en vet at rotter ikke lever alene kan det ha stor betydning. En koloni på 100 rotter ville da konsumere over ett tonn med mat og fòr i løpet av et år. I tillegg kommer fòr som er ødelagt og forurenset av urin, lort og hår fra rottene. Dette er mer enn fòr til en middels stor hest et helt år.

Rotter og mus gjør også skade på konstruksjonen i bygninger. De gnager på ledninger som kan forårsake brann og de gjør skade i isolasjon som kraftig kan redusere isoleringen i bygget. De sprer sykdom som salmonella, leptosirose og Trikinose. Det kan også oppstå midd, lus og lopper som følge av at rotte og musebol.

På grunn av den meget høye reproduksjonsevnen hos rotter og mus, er det viktig å ha en systematisk kontroll/bekjempelse av gnagere.

AntiPest Skadedyrkontroll tilbyr skadedyrkontroll der områder som husdyr lever i. Utførelsen gjøres på en effektiv og sikker måte og slik at ikke andre enn måldyrene (rotter og mus) skal få tilgang til bekjempeleses-midler.

Kontakt oss for en samtale om skadedyr.

AntiPest Skadedyrkontroll
post@antipest.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Informasjon

Dette innlegget ble postet den 5. september 2013 av i Gnagere, Rotter med stikkord , , , , .
%d bloggere liker dette: